v Zmiana preferencji klientów w kierunku ryby przetworzonej.
v Trudności ze zbytem ryby żywej w okresie przedświątecznym – sprzedaż większego wolumenu.
v Ograniczenia w handlu żywą rybą czekające nas w niedalekiej przyszłości.
v Zagospodarowanie do postaci atrakcyjnej rynkowo gatunków trudnych do sprzedaży w stanie żywym lub wadliwej ryby handlowej (za ciężkiej, z wadliwym wyglądem, obitej na płuczce, karaś, tołpyga itp..).
v Dodatkowe dochody dla gospodarstwa.
v Atut w negocjacjach z sieciami handlowymi - sprzedaż wiązana.
Jeśli zainteresował Cię temat i chcesz uzyskać więcej informacji napisz forfish@o2.pl
odwiedź stronę http://forfish.fish/pl/
tel. 572 481 957
Jeśli zainteresował Cię temat i chcesz uzyskać więcej informacji napisz forfish@o2.pl
odwiedź stronę http://forfish.fish/pl/
tel. 572 481 957
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz